Over Dash Data

Dash Data

Dash Data is opgericht door Jacob van den Brink en Rick Geijtenbeek in 2017. Vanaf dat moment is het de missie  om samen met klanten op ontdekkingsreis te gaan door de wereld van data. Dit is heel bewust, omdat Dash Data mee wil groeien met haar klanten, het doel is niet om een project af te ronden, maar om een duurzame relatie aan te gaan.

Jacob van den Brink

“Het maken van oplossingen waar een klant vandaag mee verder kan, maar ook rekening houdt met de werkelijkheid van morgen, daar krijg ik energie van. Tijdens mijn studie Bouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft heb ik mij ontwikkeld op het gebied van Renovatie, Modificatie, Interventie en transformatie. Binnen dit vakgebied wordt er gezocht naar slimme en duurzame oplossingen die een huidige onbruikbare context weer relevant maakt voor vandaag en de toekomst. Dezelfde uitdaging zie ik bij veel bedrijven terug die data (nog) niet op een effectieve manier transformeren naar informatie die leidt tot adequate acties.

Als Business Intelligence Consultant en Architect ligt mijn specialiteit in data warehousing, data integratie en data visualisatie. De afgelopen 8 jaar heb ik een grote bijdrage geleverd aan meerdere projecten waarbij het migreren, het integreren of het rapporteren van data een rol speelde.

https://www.linkedin.com/in/jacob-van-den-brink/

Rick Geijtenbeek

“Na mijn studie Logistiek & Economie ben ik werkzaam geweest in de logistieke sector, maar heb ik vrij snel de stap gezet naar Business Intelligence. Ik merkte dat voor elke verbetering in een proces data nodig was en ik was geïnteresseerd geraakt in het proces om het ook daadwerkelijk te ontsluiten. In de jaren dat ik Business Intelligence consultant ben, heb ik meerdere projecten van begin tot eind mogen meemaken. Ik krijg veel energie van het vertalen van vragen van mijn klanten naar een concreet ontwerp en vervolgens de realisatie daarvan. Het is prachtig om te zien hoe je op die manier bedrijven kunt helpen in hun ontdekkingstocht op het gebied van data.

www.linkedin.com/in/rick-geijtenbeek